Uitslagen Zaalvoetbal

 

De uitslag van de op vrijdag 3 oktober gespeelde wedstrijden in Sporthal Hoogvliet

Eddy’s Eetcafe – Spijkerboys; 2-2

Larissa - VN Boys; 3-3

BZT 1 – Securitas; 1-5

Reality - Alex Computers; 0-11

Akzo Nobel; TOS; 9-2

TOC - Veira Boys; 3-7


Uit de vrijdag ‘eerste klasse’ stonden de Spijkerboys tegen Eddy's Eetcafe, de Spijkerboys gingen zeer goed van start en kwamen op voorsprong. Het team Eddy's Eetcafe liet het hier niet bij zitten en kwam uitstekend terug in het spel en zo werden de punten verdeeld voor in de standenlijst.

Uit de hoofdklasse B kwam Larissa uit tegen de VN Boys, het team van Larissa was niet compleet dus werd dit vanuit de vorige wedstrijd opgevuld. Ook bij deze wedstrijd werden de punten aan het einde van de wedstrijd verdeeld voor de standenlijst. Uit de vrijdag ‘eerste klasse’ stond Securitas tegenover BZT1 beiden nieuwkomers bij SZH, de winst ging ditmaal naar Securitas. Uit de hoofdklasse A en tevens de uitschieter van de avond; Alex Computers, speelden tegen de nieuwkomer Reality met maar liefst elf maal een score voor het team van Alex Computers werd de wedstrijd uitgespeeld tegen Reality, of dit laatst genoemde team in de hoofdklasse A thuishoort zal de toekomst uit moeten wijzen. Ook de wedstrijd Akzo Nobel tegen de nieuwkomer TOS was overtuigend met negenmaal een score voor Akzo Nobel en namen ze de 3 punten mee naar huis. Of het team van TOS op zijn plek is in de hoofdklasse B zal moeten blijken tijdens het lopende seizoen.
De laatste wedstrijd was voor TOC tegen Veira Boys, het team TOC begon zeer sterk en speelde overtuigd met een voorsprong, hierin zakte het team in tegen Veira Boys en die wisten sterk en overtuigend de winst binnen te halen.

SZH is nog op zoek naar enkele spelers ter versterking van een team, wil je meer weten laat dan even wat horen via de website www. stichtingzaalvoetbalhoogvliet.tk of bel 06-16365640, je wordt dan een vaste speler van het team.
J.K.

 

 

<<< terug naar voorpagina