Op de koffie bij de muziek

 


De vermaarde Koffieconcerten gaan weer beginnen
Zondag 12 oktober is het dan weer zover, het nieuwe seizoen is begonnen en de Stichting Koffieconcerten Hoogvliet pakt meteen flink uit met het Pop Koor ‘That’s It’. Zij brengen een vrolijk en sfeervol programma waar iedereen zeker naar moet gaan luisteren. Voor het instrumentale intermezzo staat het Bever Brass Ensemble garant. Zij traden al vaker, met veel succes, op in de Dorpskerk en brengen een gevarieerd programma.

Na dit eerste concert volgen er nog vijf dit seizoen:
16 november het NEVA Ensemble uit Sint Petersburg.

11 januari 2009 het Nieuwjaarsconcert met ‘Polyfonia’ uit Hoogvliet.

8 februari 2009 het Ensemble ‘I Fiati’ en Anytime Vocalteam.

8 maart 2009 het Mannenkoor ‘Zanglust’ en Duo Cordas.

19 april 2009 komt de Big Band ‘Bollenstreek’ het seizoen weer afsluiten.

Wat doet deze stichting
Stichting Koffieconcerten Hoogvliet organiseert zes keer per jaar concerten in de Oude Dorpskerk om inwoners van Hoogvliet en omgeving, te laten genieten van muziek. Muziek in alle vormen, van klassiek tot semiklassiek van modern tot jazz. Zij proberen daarmee een bijdrage te leveren aan de kunst en de cultuur in Hoogvliet.

Ook dit jaar staan de ensembles en koren weer voor u klaar om op zondagmiddag een waardevol en vooral ook sfeervol concert te verzorgen. Van klassiek tot jazz, jazeker ook jazz. Dit jaar voor het eerst. Tijdens het laatste concert, op 19 april 2009, nodigen zij de Big-Band Bollenstreek uit die voor u een middagvullend, swingend programma gaat verzorgen, met klassieke evergreens en grote, inmiddels klassieke hits, uit de jaren 40 en 50.
De concerten vinden plaats in de Dorpskerk aan de Achterweg en beginnen om 14.00 uur, maar u kunt er al om 13.30 uur naar binnen, want vol is vol. Natuurlijk is er een kopje koffie of thee aanwezig.
J.K.

 

<<< terug naar voorpagina