Luistertip Radio Hoogvliet

 


Al 10 maal Yvonne Nieuwland’s ‘Heb je even voor mij?’ bij Radio Hoogvliet!
Op 17 mei 2008 was de eerste aflevering te horen van het programma ‘Heb je even voor mij?’, dat elke zaterdag in de oneven weken tussen 12.00-13.00 uur gepresenteerd wordt door Yvonne Nieuwland op Radio Hoogvliet. In de afgelopen maanden heeft Yvonne al heel wat uiteenlopende onderwerpen behandeld en waren al veel Hoogvlieters te gast in dit informatieve programma.
Van al deze 10 afleveringen zullen aanstaande zaterdag 8 november tussen 12.00-13.00 uur, de leukste, ontroerendste en meest spraakmakende momenten nogmaals te beluisteren zijn in een één uur durende compilatie. Dus, heeft u nog nooit geluisterd, dan is dit uw kans om kennis te maken met het programma ‘Heb je even voor mij?’ én met Yvonne Nieuwland.
Radio Hoogvliet is te beluisteren via het internet: www.radiohoogvliet.nl
Een herhaling van deze uitzending is te beluisteren op zondag 9 november tussen 16.00 – 17.00 uur. Heeft u ook iets belangrijks te melden of heeft uw vereniging of club het ook nodig om even extra in de schijnwerpers te staan? Yvonne is nog op zoek naar gasten, dus stuur snel een mail naar yvonne@radiohoogvliet.nl of bel: 010 2160260 en misschien bent u dan te gast in één van de komende uitzendingen.

 

<<< terug naar voorpagina