Kunstborrel Hoogvliet

 

Het werd weer een gezellig onderonsje voor veel Hoogvlieters die ‘iets’ met kunst of cultuur hebben.
Cultuurscout Carolien Ruigrok had de inmiddels bekende ‘Kunstborrel’ weer prima georganiseerd, het werd weer een mooi gebeuren elan.
Het was behoorlijk druk in het MFC Boomgaardshoek vorige week donderdag 30 oktober. Deze Kunstborrel was de laatste van dit jaar en de tweede Culturele Kaart van Hoogvliet werd overhandigd aan portefeuillehoudster Yvonne Bekker.
Ook werd een korte presentatie gegeven van de digitale culturele kaart van stichting Nieuwe Rotterdamse Cultuur (NRC): www.culturelekaartrotterdam.nl.
Muziek en dans ontbrak eveneens, want de Briljantjes, die in deze Culturele Kaart een belangrijke rol spelen, trokken alles uit de kast.
Er werd behoorlijk aan netwerk gedaan en onder het genot van een hapje en drankje kwamen er mooie culturele afspraken tot stand. De digitale Culturele Kaart geeft actuele informatie over lokale talenten, culturele initiatieven, kunstenaars en alle mogelijke organisaties en plekken waar kunst en cultuur te vinden is. Bezoekers van de website kunnen gemakkelijk en snel op verschillende disciplines, deelgemeenten, wijken en/of steekwoorden filteren. Op de website staat ook een actuele agenda van kunst- en cultuuractiviteiten.
Snel kijken dus!
J.K.

<<< terug naar voorpagina