LUISTERTIP

 

Op zaterdagavond 27 september a.s. zal weer de jaarlijkse benefietavond en de daaraan gekoppelde uitreiking van de Hans-E Troffee worden gehouden in Partycentrum Flamingo aan de Lengweg 150 in Hoogvliet.

De Hans-E Troffee, die als homage aan de vorig jaar oktober plotseling overleden Hans Eindhoven traditiegetrouw zal worden uitgereikt aan een goed doel, zal dit jaar gaan naar de Dierenambulance Rotterdam.

Daar Hans Eindhoven als n van ‘De vrienden’, een programma dat hij tot vlak vr zijn overlijden nog maakte, samen met zijn goede vrienden Jan Koopmans en Marcellus Hoornweg, voor Radio Hoogvliet werkzaam was, wil ook Radio Hoogvliet deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Daarom zal het programma op Radio Hoogvliet ‘Heb je even voor mij?’ van Yvonne Nieuwland op 27 september tussen 12.00 en 13.00 uur ook helemaal in het teken staan van Hans Eindhoven en zal zij, als gasten aan tafel, ontvangen: Manny Eindhoven (de weduwe van Hans), zijn dochter Mandy Domenie-Eindhoven en zijn goede vriend Kees Hageman. Samen met hen zal Yvonne, in de door Hans zo geliefde Flamingo, herinneringen aan Hans ophalen, praten over de benefietavond en de Hans-E Troffee en zal Hans zijn favoriete muziek te horen zijn.

Een herhaling van dit programma zal worden uitgezonden op zondagmiddag 28 september tussen 16.00 en 17.00 uur.

Radio Hoogvliet zal tijdens de benefietavond in de Flamingo aanwezig zijn voor het maken van een registratie van de gehele avond, waarvan het resultaat te beluisteren zal zijn in een twee uur durend programma op zaterdag 4 oktober, na de herhaling van nogmaals het programma ‘Heb je even voor mij?’, tussen 13.00 en 15.00 uur en op zondagmiddag 5 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur.

Radio Hoogvliet is momenteel alleen te beluisteren via het internet op: www. radiohoogvliet.nl, het wachten is op een kabelplek.

 

<<< terug naar voorpagina