Vlootdag in Hoogvliet

 


Grote vloot tijdens eerste Modelbotendag in Hoogvliet

Op zaterdag 20 september wordt om 11.00 uur het nieuwe clubgebouw van de Model Boten Vereniging Hoogvliet officieel geopend door Kees van Pelt, de voorzitter van de Deelgemeente Hoogvliet.
Eindelijk kan de Model Boten Vereniging na jaren van voorbereiding beschikken over haar nieuwe onderkomen, waar de vereniging nog heel veel jaren hoopt door te brengen.

Na de opening zal er op het park ‘De Heerlijkheid’ een Modelbotendag worden gehouden. Op marktkramen, mede mogelijk gemaakt door Rabobank Rotterdam, zullen diverse verenigingen uit de regio hun schepen laten zien. Er hebben ruim 90 modelbouwers, met over de 100 schepen hun medewerking toegezegd. In de vijver van het park zullen de schepen het ruime sop kiezen. Het bekende blauwe bassin zal opgezet worden voor de kleinere schepen en de kinderen kunnen daarin met bootjes varen. Ook het clubgebouw zal open zijn voor publiek, hier zullen schepen in fles worden gedemonstreerd. Gedurende de dag zal er ook een behendigheidswedstrijd worden gehouden met de deelnemende verenigingen. Voor de allerkleinsten zal er een springkussen staan.

De opening is om 11.00 uur en de dag zal rond 16.00 uur worden afgesloten. De toegang is gratis. Het adres van het clubgebouw is: Herikweg 7 te Hoogvliet. Meer informatie is te vinden op de website van de vereniging: www. modelbouwhoogvliet.nl.

 

 

<<< terug naar voorpagina