Tweede Kunst- en Atelierroute

 

 

Men was al begonnen op Kunstkop, daar konden kinderen papierscheppen en lekker schilderen. In de avond werd er in LCC De Zevensprong een mooie overzichtstentoonstelling geopend van de deelnemers aan de tweede Kunst- en atelier- route van Hoogvliet.
Deze route zal a.s. weekend, 20 en 21 september, weer worden gehouden. De kunstenaars van Hoogvliet zullen dan hun atelier openzetten voor het publiek opdat er in de ‘keuken’ van de kunstenaar kan worden gekeken.
De overzichtstentoonstelling welke in de LCC de Zevensprong gehouden is werd door Yvonne Bekker, portefeuillehouder Welzijn van de deelgemeente Hoogvliet, met een klap geopend. Zij deed dit door een keramiek ei kapot te slaan.
Na de rondgang langs door de deelnemers ter beschikking gestelde schilderijen en beelden was er een veiling van keramiek eieren, de een nog mooier dan de andere. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de kunst- en atelierroute derde editie. Ook was er een waanzinnig optreden van de cabaretier Arie Vuyk. Deze cabaretier is enig in zijn soort, subtiel, nuchter, luchtig niet kwetsend en erg diepzinnig.
Dit optreden werd mogelijk gemaakt door LCC de Zevensprong die het ook mogelijk maakt voor een aantal deelnemers om op 20 en 21 september te exposeren. De routekaart is te verkrijgen bij de Deelgemeente, LCC de Zevensprong en MFC Boomgaardshoek.

Voor meer informatie: www.kunstkringhoogvliet.nl

 

<<< terug naar voorpagina