HansE trofee

 


Groot muzikaal spektakel ter herinnering aan een groot fenomeen, Hans Eindhoven

Zaterdag 27 september is het zover, de beloofde herinneringsavond aan Hans Eindhoven, de man die heel wat heeft nagelaten aan (cultureel) Hoogvliet en omstreken.
Het zal een avond worden die natuurlijk postuum zal worden opgedragen aan Hans, maar ook een avond die, zoals hij zelf zou hebben gewild, voor het goede doel is.
Een keur aan artiesten hebben belangeloos hun medewerking toegezegd zodat de opbrengst vrijwel geheel ten goede komt aan het goede doel.
Dierenambulance Rotterdam en omstreken is dit keer gekozen als goede doel. Hans en zijn echtgenote waren enorme dierenliefhebbers en hebben vaak met de Dierenambulance te maken gehad, dus lijkt dit een perfect doel wat past bij hem.

Een greep uit de artiestenstal die zal aantreden op deze avond: Benny Ensell, Michael, Frans van Wijk, Wim van Beijeren, Snd Chance, Erica, Anja Winter, Franka, Rob Ronalds en Ton Tax. De presentatie is in handen van Joop van der Hor, spreekstalmeester en columnist.
Ook Joop was net als velen een vriend van Hans en zal ongetwijfeld zijn oude makker op passende wijze de hulde geven die hij heeft verdiend.

HansE
Hans Eindhoven overleed vorig jaar oktober geheel onverwacht. Enkele dagen daarvoor had hij nog een prachtige benefietavond georganiseerd voor de Tsunami Weeskinderen die enorm veel geld opbracht.
Hans was naast autohandelaar ook iemand die een groot sociaal hart had en zich altijd mateloos inspande voor de medemens in nood. Je kon op vele fronten op hem rekenen, of dat nu ging om het ‘even’ een ererondje op een vrachtauto organiseren voor Olympische kampioenen of om een in nood verkerende vereniging maakte hem niet uit, hij regelde het.
Muzikaal zette hij Hoogvliet nog meer op de kaart, hij had de gave talenten of professionals te ontdekken en over te halen naar ‘zijn’ Flamingo te komen.
Het was een man die door zijn directheid veel voor elkaar kreeg. Zo stapte hij een keer op de toch best wel bekende Rob Ronalds af die hij zag tijdens een fotosessie, binnen een paar minuten waren het grote vrienden en kwam Rob gratis op de benefietavond die was gepland, typisch Hans.
Zijn Hollandse middag die hij in de kleine zaal hield op zondagmiddag waren voor velen een welkome ontspanning, de entree kostte niets en als het aan Hans lag zou hij ook nog de consumpties betalen voor de bezoekers, wat hij ook stiekem wel eens deed.

Mooie avond
Ter ere van Hans is daarom deze avond georganiseerd door Partycentrum Flamingo en vrienden. De Flamingo heeft op voorhand een minimum bedrag van 1000 euro beschikbaar gesteld aan het goede doel. Men verwacht dat er op deze avond veel publiek zal zijn want het programma is verbluffend mooi met al die top artiesten.
De avond is op zaterdag 27 september en zal om 19.00 uur aanvangen. De Flamingo zit aan de Lengweg 150 in de wijk meeuwenplaat te hoogvliet. De entree is slechts 10 euro. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www. flamingo-hoogvliet.nl
Tekst en archieffoto; Jan Koopmans

 

<<< terug naar voorpagina