Eerste Skate Night Sensation Hoogvliet

 

 

Hou je van goede muziek en lekker bewegen in de buitenlucht? Skate dan mee tijdens de eerste Skate Night Sensation! Op woensdag 27 augustus vindt in Hoogvliet de eerste editie plaats plaats.
Een aantrekkelijke skatetocht door Hoogvliet voor iedereen die van skaten en bewegen houdt. Voorop de stoet zal een DJ de deelnemers opzwepen met spetterende muziek. Professionele begeleiders en medewerkers van de deelgemeente en Stadstoezicht zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Startpunt is bij festivalterrein De Heerlijkheid. Om 19.00 uur vertrekt de stoet daar.

Professionele begeleiding tocht
De jeugd en de oudere deelnemers worden op een professionele wijze begeleid tijdens de tocht. Er is EHBO aanwezig en op wordt op bepaalde plekken gerust om op adem te komen. Rond 21.30 uur keert de stoet terug bij de Villa op het festivalterrein de Heerlijkheid.
Na afloop is er in de Villa heerlijkheid nog een rollerskate disco voor de liefhebbers. Dus op de muzikale bijdrage van een DJ kan het publiek nog lekker swingen tot 24.00 uur.

Gratis skates te leen
Voor jongeren die geen skates hebben zijn er skates gratis beschikbaar. Deze zijn vanaf 18.30 uur te leen bij Villa de Heerlijkheid. Wees er snel bij, er is maar een beperkt aantal skates te leen!
Skate Night Sensation is een initiatief van de deelgemeente Hoogvliet en de dienst Sport en Recreatie van de gemeente Rotterdam. Medewerking wordt verleend door de dienst Stadstoezicht en de Politie Rotterdam-Rijnmond.

 


 

<<< terug naar voorpagina