Blue Diamond voor het goede doel

 

 


Mister Blue Diamond Riem de Wolff komt met live registratie concert + extra’s

Op 23 augustus is het dan eindelijk zover, de presentatie van de eerste DVD van de zingende, swingende, levende legende; Mister Blue Diamond Riem de Wolff. De DVD bevat een live registratie van een concert met de topband Windfall in de ‘Flamingo’ in Hoogvliet, een geslaagde mix van oude Blue Diamonds hits + enkele tracks van Riem's nieuwste CD.
Verder ook een minidocumentaire met nooit eerder gepubliceerde familiefoto’s vanaf de aankomst in Nederland tot nu, een ontwapenend interview van Joop van der Hor waarin Riem ons een intieme kijk in zijn privéleven gunt en als bonus zijn ambassadeurschap van de New Yorksteppers en de DreamFoundation, een stichting die ernstig zieke mensen hun laatste wens helpt te vervullen.
De DVD is binnenkort te koop, winkelprijs 16,95 euro maar nu al te bestellen via www. bluediamonds.nl Wees er vlug bij en betaal slechts 15 euro. Op de DVD staan maar liefst 21 nummers waaronder natuurlijk ook de millionseller Ramona, Little Ship, Oh Carel en recente nummers van zijn album ‘Back on Track’. De totale speelduur is 120 minuten, ruim twee uur puur luister en kijkgenot.
Naast het 70 minuten durende live concert en de vele extra’s zijn ook de begeleidende dansgroepen ‘The Aces of Swing’en ‘Bunga Melati’ te bewonderen.
Het eerste exemplaar van ‘Riem de Wolff & Windfall in Concert’ wordt uitgereikt op zaterdagavond 23 augustus tijdens de beroemde Pasar Istimewa te Zeewolde. Riem de Wolff en Windfall treden op nadat eerder op de dag al het concert plaats vindt van de absolute mega-countryster uit Indonesië; Tatowi Yahya Featering de Nederlandse countryzangeres Jaqueline van der Griend.

Met de Pasar toegang van 8,50 euro heeft men bovendien gratis toegang tot het DVD live concert van Riem de Wolff ’s avonds om 20.00 uur. De organisatie van de Pasar en de live concerten van Blue Diamond Riem de Wolff & Windfall en Tatowi Yahya en vele andere artiesten is in handen van Kwekel Evenementen Hellevoetsluis en Wout Nijland Producties.
J.K.

 

<<< terug naar voorpagina