Nat Skate event

 


Het had heel anders moeten worden, maar de weergoden dachten er heel anders over dan de enthousiaste Briljantjes
Vorige week zaterdag 19 juli waren ze optimistisch naar de Hoogvlietse skatebaan achter het Einstein Lyceum gekomen, de organisatoren, de Briljantjes en natuurlijk de belangstellenden, maar vanwege het zeer slechte weer werden vrijwel alle plannen afgelast.
De bedoeling was om diverse workshops te houden met onder andere Skateboarden, BMX  fietsen, graffit art en Soccer tricks.
De organisatie prees de Briljantjes om hun inzet, want hoewel het evenement grotendeel letterlijk in het water viel, hielpen ze toch vrolijk mee om te redden wat er te redden viel. Deze dag verscheen wel de folder van het project ‘H-action’ die bestemd is voor de jeugd van 12 jaar en ouder in Hoogvliet. In de folder staan per Hoogvlietse wijk de activiteiten waar jongeren in de zomermaanden aan deel kunnen nemen.
De folder van H-Action is verkrijgbaar bij de jongerenwerkers van de Stichting Welzijn Hoogvliet, Stichting JONG, Project en Advies organisatie MIERO en natuurlijk de deelgemeentesecretarie.
Het skate-evenement was bedoeld als afsluiting van het project Rauw en Lauw van Sport en Recreatie. De organisatie ervan was in handen van Project Briljantjes, Sport en Recreatie en Stichting Welzijn Hoogvliet.
Tekst: J.K. <<< terug naar voorpagina