Skate Event
 


Op zaterdag 19 juli aanstaande wordt van 14.00 uur tot 17.00 uur een skate event georganiseerd op de skatebaan achter het Einstein Lyceum in Hoogvliet.
Tijdens dit evenement worden er allerlei workshops georganiseerd. Onder andere Skateboarden, BMX  fietsen, graffit art en Soccer tricks. De Briljantjes van Hoogvliet zullen tijdens dit evenement diverse optredens verzorgen.
Rond 16.00 uur zal Kees van Pelt de Briljantjes officieel welkom heten en mevrouw Bekker  zal  het eerste  folder van het Project H-action voor de jeugd van 12 jaar ouder uit Hoogvliet uitreiken aan een aantal jongeren. In de folder staan per Hoogvlietse wijk de activiteiten waar jongeren in de zomermaanden aan deel kunnen nemen. De folder van H-Action is verkrijgbaar bij de jongerenwerkers van de Stichting Welzijn Hoogvliet, Stichting JONG, Project en Advies organisatie MIERO en natuurlijk de deelgemeentesecretarie.

Het skate-evenement is de afsluiting van het project Rauw en Lauw van Sport en Recreatie. De organisatie ervan is in handen van Project Briljantjes, Sport en Recreatie en Stichting Welzijn Hoogvliet. Meer informatie is verkrijgbaar bij Willeke Jongen, tel. 010-4726565.


 


 


<<< terug naar voorpagina