Bronzen Keurmerk Siloam


Woonzorgcentrum en verpleeghuis Siloam behaalt het Bronzen Keurmerk

 

Uitreiking

Donderdag 10 juli a.s. reikt mevrouw Y.S. Bekker, portefeuillehouder Welzijn van de deelgemeente Hoogvliet het Bronzen Keurmerk uit aan woonzorgcentrum en verpleeghuis Siloam.
De uitreiking vindt om 14.00 uur plaats in de recreatiezaal van Siloam, Kruisnetlaan 410 te Hoogvliet. Inloop vanaf 13.45 uur.

 

Het Bronzen Keurmerk

Het behalen van het Bronzen Keurmerk betekent dat de zorgverlening uit cliŽntenperspectief op alle niveaus van de organisatie aantoonbaar goed georganiseerd is.
Met dit keurmerk legt de organisatie verantwoording af naar de cliŽnt en familie, de medewerkers en de zorgverzekeraar.
Bewoners waarderen
de zorg en dienstverlening in Siloam.

 

Genodigden

Voor deze bijeenkomst zijn o.a. uitgenodigd het managementteam van Siloam, de Raad van Bestuur van Zorggroep Rijnmond, leden van de CliŽntenraad en de Ondernemingsraad, medewerkers en vrijwilligers van Siloam en vertegenwoordigers van de overige 7 locaties van Zorggroep Rijnmond.

 

Onderdeel van PC Zorggroep Rijnmond

Siloam maakt deel uit van Zorggroep Rijnmond. Ook tot Zorggroep Rijnmond behoren: Zorgcentrum Atrium in Rotterdam-Centrum,  Slingedael - Centrum voor Korsakov en PG – in Rotterdam Charlois en Woonzorgcentrum Waelestein in Rotterdam – Charlois.

Woonzorgcentrum en verpleeghuis De Burcht - Rotterdam Alexanderpolder, Verpleeghuis PniŽl in Rotterdam – Kralingen, Woonzorgcentrum en verpleeghuis Siloam in Rotterdam – Hoogvliet, en Woonzorgcentrum Tiendhove in Krimpen

Vanuit een christelijke mensvisie biedt Zorggroep Rijnmond een breed pakket van producten en diensten van zorg en aandacht gericht op een volwaardig leven, in combinatie met passende huisvesting.

 

<<< terug naar voorpagina