Spetterend wijkfeest in tussenwaterHet is al een traditie geworden, het grote Wijkfeest in Tussenwater
Aanstaande zaterdag 5 juli is het weer zover. Jong en oud zullen zich weer gaan vermaken rond OBS 'Prisma aan de Nieuwe Wetering.
Er is weer van alles in huis gehaald, er kan natuurlijk door de kids aan van alles worden meegedaan, springen schminken en niet te vergeten het rad van Fortuin! De deelname is gratis, alleen voor het rad van Fortuin moet wel worden betaald, maar ja, daar zijn dan ook mooie prijsjes mee te winnen. Ook eten, lekkere hapjes uiteraard en drinken is eveneens te verkrijgen.

Een greep uit wat u kunt aantreffen: Straattekenen, pony rijden, surfen, gaat u vast niet lukken en een survivalbaan over de singel! Dit laatste onder de bezielende leiding van Scouting Hoogvliet.
En als speciale grote attractie onze eigen VSF kanjer Elisa die in alle toonhoogtes en genres haar prachtige stem over Tussenwater zal laten klinken.
Voor deze prachtige dag zoekt men nog vrijwilligers die het leuk vinden een handje te helpen. Zin? Gooi dan even een briefje met je naam en telefoonnummer in de bus bij Nieuwe Wetering 99, de Noordzijdsedijk 60, Platte Molendijk 15 of Hoogvlietsekerksingel 392. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de site van het Bewonersplatform Tussenwater (de organisator) www. platform- tussenwater.nl.
J.K.

<<< terug naar voorpagina