Geslaagde Onderlinge Wedstrijd voor Animo
De onderlinge wedstrijden zijn voor gymvereniging Animo Hoogvliet altijd het hoogtepunt van het jaar. Alle leden van de vereniging van kleuters tot A-selectie kunnen de vaardigheden die ze tijdens de lessen geleerd hebben laten zien aan het publiek.

Zaterdag 28 juni was het dan zo ver. In de ochtend hebben de kleuters, peuters, jongens en jongste recreatiegroepen hun wedstrijd programma uitgevoerd.

Presteren voor een groot publiek bleek voor veel kinderen nog een beetje moeilijk maar uiteindelijk ging iedereen met een herinneringsmedaille naar huis. Bij alle groepen stond het kampioenpodium vol met winnaars die met een mooie beker naar huis gingen.

Het in grote getale toegestroomde publiek bestaande uit vaders, moeder en opa's en oma's heeft vol bewondering zitten kijken naar alle kunsten die op de wedstrijdvloer getoond werden. In de middag was het de beurt aan de oudste meisjes uit de recreatiegroepen en de selecties.

De concentratie was in veel gevallen van de gezichten af te lezen want hoe ouder je ben hoe moeilijker de oefenstof. Zeker voor de selecties is dit het uitgelezen moment om nieuwe elementen op een wedstrijd uit te proberen. Het publiek is dan ook weer getrakteerd op een grote hoeveelheid salto's, flick flacken en reuzenzwaaien. Na een geslaagde dag gingen ruim 150 kinderen met een tevreden gevoel naar huis.

Deze dag was zonder de inzet van de vele vrijwilligers niet mogelijk geweest. Ouders, bestuursleden en leiding hebben hard gewerkt om deze dag tot een succes te maken. Ook de EHBO Hoogvliet stond de heel dag paraat maar hoefde gelukkig alleen in actie te komen om een van de bekers te repareren. Voor een overzicht van de uitslagen en alle clubkampioenen kunt u terecht op www.animohoogvliet.nl. Ook wanneer u informatie wilt over turnen voor uw kinderen kunt u op deze site terecht.
Turnen is voor iedereen , dun of dik, stram of niet en ook jongens zijn harte welkom.

<<< terug naar voorpagina