Winkeliers Zalmplaat sloegen eerste paal

 

Forse uitbreiding winkelcentrum en nieuwe Jumbo Supermarkt

Het heeft even een tijd geduurd maar eindelijk was het dan zover; vorige week woensdag 18 juni ging officieel de eerste paal de grond in.
Met het slaan van deze eerste paal, de handeling werd met verve verricht door Jan van der Waal en Jacqueline Cornelissen, waarmee het startschot werd gegeven voor een omvangrijke klus.

Supermarkt en woningen
Het complex omvat onder andere een supermarkt en dertien woningen. De oplevering van het complex is gepland in het tweede kwartaal van 2009. Aansluitend op de bouw zal de buitenruimte in het winkelcentrum heringericht worden. De nieuwe supermarkt wordt een Jumbo Supermarkt. Naast de verhuurde ruimte aan Jumbo blijft circa 400 m² winkelruimte voor verhuur beschikbaar.
Samen met het OBR en de deelgemeente wilde de winkeliersvereniging dit vieren met haar klanten en werd dit gebeuren feestelijk ingeluid. Zo was er ondermeer een ballonnenwedstrijd voor de kinderen en hadden veel ondernemers extra verrassingen in petto. Er werden door 'Sport en Recreatie' diverse activiteiten georganiseerd en daarnaast kwam de Brasband van DES ze boel muzikaal opvrolijken. De lekkere hapjes werden verzorgt door Jumbo.
Het is even wat anders dan gewend, er zullen soms wat plankieren moeten worden gebruikt om over te lopen, maar als het straks gereed is dan is Winkelcentrum Zalmplaat ( ook wel De Fuik genoemd) verfrissend modern en oergezellig.
Tekst: J.K.<<< terug naar voorpagina