Veel Vriendinnen in Winkelcentrum Hoogvliet
 

Gonzende gezelligheid in het winkelcentrum met het promotieteam van Weekblad 'Vriendin' en enthousiaste winkeliers
Het was bijzonder druk vorige week zaterdag 21 juni in het Winkelcentrum Hoogvliet aan de Binnenban. Het weekblad Vriendin pakte met hun 'Vriendin- Festival' behoorlijk uit in Hoogvliet. Er was van alles te beleven, van workshops tot leuke aanbiedingen en ook de winkeliers deden flink wat extra leuke dingen voor hun clientèle.
Ook Sportinstituut De Korte was vertegenwoordigd en gaf mooie demonstraties, want het motto was 'Fit met Vriendin' en daar weet de Korte alles van. Er werden demo's body balance en body vive gegeven en een diëtiste gaf uitleg over welk dieet het beste bij je past.
Er was enorm veel te beleven en menigeen die slechts voor een enkele boodschap was gekomen bleef lange tijd genieten van alles wat er te zien was.
Aankomende zaterdag 28 juni is er weer een Vriendinnen Festival, dit keer zo mogelijk nog spectaculairder.
Dan draagt het festival het thema 'Vriendin Goes XL'. Vooral spiritualiteit zal de overhand dan hebben, 'denk en beleef groots'. Zo kan men zien wat de toekomst in petto heeft, mocht u dat willen weten, maar er is veel meer. Er zijn stoelmassages, er worden Tarotkaarten gelegd en zelfs uw hand kan worden gelezen door een echte handlijnkundige. Natuurlijk zal er weer een Vriendin- corner zijn waar van alles gebeurd. Kennismaken met de redactie van Vriendin en misschien kunt u zich wel opgeven voor één van de items in dat blad of nog spannender; u op de omslag?
Dus dat wordt zaterdag wederom genieten in Winkelcentrum Hoogvliet en mocht u deze missen, op zaterdag 5 juli zijn ze er weer, daarover later meer.
Voor nog meer informatie over activiteiten in het winkelcentrum kunt u ook kijken op de website: www.winkelcentrum-hoogvliet.nl.
J.K.

<<< terug naar voorpagina