Promocampagne van start
 

Hoogvliet, waar je van dorp en stad geniet… Wethouder Karakus gaf startschot
Hoogvliet heeft het niet alleen, ook iedereen moet het nog weten, het is in deze woonplaats gewoon heerlijk toeven. Vorige week vrijdag 20 juni heeft wethouder Karakus aan de voet van het Oosterbaken het nieuwe Bikepromoteam geïnstalleerd.
Dit team zal de komende tijd per fiets Hoogvliet gaan promoten. Hierbij worden levensgrote letters op de rijwielen meegenomen, die letters vormen samen de naam van deze woonplaats; Hoogvliet. Onderweg zullen ze flyers en gadgets uitdelen.
De Hoogvlietse 'Briljantjes' vormen het team. Briljantjes zijn jonge en talentvolle Hoogvlieters die door de deelgemeente een extra hart onder de riem kregen om hun talenten ze ver mogelijk uit te breiden en gebruiken.
Ook de wethouder maakte van de gelegenheid gebruik om eens op het gemak, per fiets, de herstructurering te bekijken. Er werden verschillende nieuwbouwprojecten aangedaan en Karakus was zichtbaar onder de indruk.
Het Bikepromoteam wil laten zien dat Hoogvliet een vriendelijke en rustige woonomgeving is met talrijke voorzieningen. Er is goede scholing, vooral in het basisonderwijs erg belangrijk en ook de winkelcentra van deze woonplaats maken het de bewoners gemakkelijk om hun boodschappen te doen. Ook het vele groen, het Ruigeplaatbos, maar ook de groene stroken her en der in de wijken maken Hoogvliet tot een groene gemeente. Gelegen aan de Oude Maas en Rotterdam als buurman zorgen er voor dat 'Hoogvliet, waar je van dorp en stad geniet' geen loze kreet is.
Het Bikepromoteam had wel wat problemen met de wind, de enorme letters achterop hun fiets wilden maar moeizaam rechtop blijven staan, maar het mocht het enthousiasme niet verminderen.
De komende tijd zal het team vaker te zien zijn, ook in omliggende plaatsen als Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam- Zuid.
Verder zijn er nog diverse andere promotionele acties te verwachten, er wordt zelfs gefluisterd over een heuse film over Hoogvliet.
Tekst: J.K.

<<< terug naar voorpagina