Verloskundige Najat Kariouh wint!
 

Vorige week vrijdag 20 juni kwam een delegatie van 'Wij jonge ouders' bij de Hoogvlietse verloskundige Najat Kariouh de prijs overhandigen die ze behaalde in een landelijke beoordeling van verloskundigen.
Najat was enige weken geleden genomineerd en bleef uiteindelijk als een van de vier besten in het land wachten op de eindbeoordeling.
De uitreiking in haar praktijk, die gevestigd is in het zogenaamde 'RBGD gebouw' aan Langs de Baan, werd een vrolijke boel waar natuurlijk champagne bij gedronken moest worden. Het toonaangevende blad 'Wij jonge ouders' had met genoegen Najat uitgeroepen tot Verloskundige van het jaar en was met plezier naar haar fraaie praktijk gekomen om de cheque te overhandigen.
Een deel van de motivatie: 'In haar werk komt ze zeer uiteenlopende situaties tegen: bij de één is alles super-de-luxe geregeld, een andere keer zijn er geen handdoeken of ontbreekt een bed. Toch komt ze met wat creativiteit een heel eind. Het geeft Najat voldoening om iedere vrouw door de bevalling heen te helpen, ongeacht wat ze heeft of hoe ze woont. Bij haar cliënten staat ze dan ook bekend om haar liefde voor het vak, als iemand voor wie niets te veel is. 'Een duizendpoot, die niet moe te krijgen is', 'Najat staat je met raad en daad ter zijde, praktisch en emotioneel'.
Ook de redactie feliciteert Najat van harte.
Tekst J.K.

<<< terug naar voorpagina