Met vriendin op stap

Gezellig met vriendinnen naar het Vriendin-festival in winkelcentrum Hoogvliet

Het bruist deze zomer in winkelcentrum Hoogvliet, want de komende periode staat het Rotterdamse winkelcentrum Hoogvliet drie zaterdagen in juni en juli in het teken van het Vriendin-festival. Het Vriendin-festival is hét nieuwe festival van het weekblad Vriendin en Winkelcentrum Hoogvliet voor vriendinnen uit heel Nederland. Tijdens deze dagen kunnen vriendinnen allerlei leuke workshops volgen, meedoen met demonstraties van nieuwe sporten en bijvoorbeeld hun toekomst laten voorspellen door een handlezer. Maar ook...meedoen aan een Guinness World Record poging!

Zaterdag 21 juni: fit met Vriendin

Zorg samen met Vriendin goed voor jezelf op de eerste dag van het Vriendin-festival. Er worden demo's body balance en body vive gegeven en een diëtiste geeft uitleg over welk dieet het beste bij jou past.

Zaterdag 28 juni: Vriendin Goes XL

Zaterdag 28 juni is het 'Vriendin Goes XL'-zaterdag en staat o.a. in het teken van de spiritualiteit. 'Denk en beleef groots!' en kijk wat de toekomst voor jou in petto heeft! Er worden stoelmassages gegeven, tarotkaarten gelegd en ook kun je je hand laten lezen door een handlijnkundige. Daarnaast kun je de Vriendin-corner bezoeken en kennismaken met de redactie van Vriendin. Wellicht wil je je wel opgeven voor één van de items in weekblad Vriendin of kom je zelf een keer op de cover van de Vriendin?

Zaterdag 5 juli: Guinness World Record poging nagels stylen!

De snelste? De langste? De grootste? Nee, hoor, op zaterdag 5 juli gaat het in winkelcentrum Hoogvliet om de meeste! En wel om de meeste nagelsets die gestyld zijn door gespecialiseerde nagelstylistes. Twintig stylisten hebben vier uur de tijd om tenminste 100 complete sets nagels bij het publiek te plaatsen. Kom langs en laat ook je nagels stylen!

Nieuwe start winkelcentrum Hoogvliet

De samenwerking met het weekblad Vriendin luidt een nieuwe start in voor Winkelcentrum Hoogvliet. Niet alleen de website is de afgelopen periode grondig onderhanden genomen, ook worden er dit jaar tal van nieuwe activiteiten in het winkelcentrum zelf georganiseerd. De komende periode worden de dames getrakteerd op een leuk festival, maar natuurlijk worden de heren ook niet vergeten. Zo wordt er later dit jaar veel aandacht besteed aan sport. Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Winkelcentrum Hoogvliet? Geef je dan op voor de nieuwsbrief op de website: www.winkelcentrum-hoogvliet.nl/aanmelden.
<<< terug naar voorpagina