Toerclub Hoogvliet trapte flink door


Sponsortocht voor Klay Interieurbouw B.V ging 'even' naar Ouddorp

Het was volop gezelligheid in de kantine van Klay Interieurbouw B.V aan de Mandenmakerstraat 31a, vorige week zaterdag 26 april.

De 'renners' van Toerclub Hoogvliet hadden zich in alle vroegte verzameld en natuurlijk moest er eerst een lekker bakkie koffie worden ingenomen.

Eigenaar van het gerenommeerde bedrijf, Hans Klay, was natuurlijk zelf ook komen kijken naar 'zijn jongens' die er echt zin in hadden. Nog even lekker lui achterover in de kantine stoel en elkaar nog wat sterke (fiets) verhalen toewerpend, bereidden de toerfietsers zich voor op een sponsortocht die niet alleen sportief maar ook leuk moest worden.
Zo tegen negen uur pakte iedereen zijn stalen ross en maakte aanstalten het startschot te gehoorzamen. Na de vraag van een van de fietsers of iedereen 'het plasje en poepje' had gedaan gaf Hans Klay de startklap, want bij gebrek aan een pistool klapte hij maar in de handen.
De tocht omvatte zo'n 90 kilometer en het weer was bijzonder vriendelijk, geen regen en het zonnetje probeerde hier en daar een opening in het wolkendek te vinden.
Toerclub Hoogvliet is een gezelligheidsclub die niet aan hardrennen doet maar puur recreatief bezig is. Natuurlijk doen ze wel aan evenementen en bijzondere wedstrijden mee, maar naar de Tour de France gaan is niet hun ambitie. De club is ontstaan puur uit liefhebberij en krijgt in Hoogvliet en omgeving steeds meer bekendheid. Natuurlijk heb je sponsors nodig om deze toch wel kostbare liefhebberij te kunnen beoefenen. Klay is een van de grotere sponsors en dus gingen de jongens dan ook graag voor dit bedrijf 'er tegen aan'.
Klay Interieurbouw is een bedrijf met een lange ervaring op het gebied van interieurbouw, de uiterst moderne ingerichte werkplaats getuigt van vakkennis en hoge kwaliteit. Door toepassing van intelligente systemen en apparatuur, waaronder 'vacuüm buigen', komt men tot perfecte resultaten die ver boven het gemiddelde uitstijgen.
Peter van Vuuren, initiatiefnemer van de Toerclub: 'we zijn best trots op onze sponsor, hij maakt niet alleen mooie dingen maar helpt ons ook om er 'leuk bij te rijden', en daarom doen we een dergelijke rit graag.'

Meer informatie over de toerclub kunt u vinden op het internet bij: www.toerclubhoogvliet.nl en wilt u kijken wat de mogelijkheden zij Klay Interieurbouw zijn dan kunt u kijken bij: www.klay-interieurbouw.nl.
J.K.

<<< terug naar voorpagina