Grandioze braderie bij Flamingo en Lengweg

Zo zag het er vorig jaar uit

 

 

Zoals reeds een aantal jaren met succes Koninginnedag op de Lengweg gevierd is zo zal ook dit jaar weer flink worden uitgepakt door de Flamingo en het winkelcentrum aan de Lengweg.
Het beloofd weer een mooi spektakel te worden waar voor jong en oud wel wat te beleven is.
Zo zullen er talrijke artiesten zijn, een heuse kinderkermis, een braderie, diverse kraampjes met allerhande koopwaar en natuurlijk entertainment van de eerste orde in en om de Flamingo.

De kinderkermis is er van 13.00 tot 18.00 uur en dat terwijl de braderie van 10.00 tot 16.00 uur als rode draad doorloopt.
In de Flamingo zal ook een wervelende muzikale show plaatsvinden, hierbij zijn ondermeer artiesten als Funny Boots, Conny Lee, Benny Ensell, Jan Zuidhof en The Root Bluesband aanwezig.
Kraampjes nog te huur
Een braderie moet wat de organisatie betreft ook wat te bieden hebben, daarom wil men ook zoveel mogelijk koopwaar laten aanbieden. Kraampjes zijn voor de liefhebbers te huur, voor meer info kunt u bellen met Kees Hageman, telefoonnummer 06 22 42 71 96. Ook kunt u op de website van de Flamingo meer informatie lezen: www.flamingo-hoogvliet.nl.
J.K.

 

<<< terug naar voorpagina