Koffieconcerten sluiten seizoen af
Voor de laatste keer van dit seizoen gaan op zondag 13 april de deuren van de Dorpskerk in Hoogvliet weer open om u te laten genieten van een prachtig koffieconcert.
Ook dit keer staat er een mooi programma op stapel waar de echte liefhebber van het betere genre het hart aan kan ophalen.
Het Voorne's Dameskoor, dat al vaker op de concerten hun stem liet horen, zal dit keer onder leiding van Rene Verhoef een zeer gevarieerd programma presenteren. In het verleden lieten zij duidelijk een muziekaal stempel achter bij de verwende luisteraar.
Omdat afwisseling en contrasten voor de Stichting Koffieconcerten heel gewoon zijn heeft men op deze zondag ook het saxofoonkwartet 'Met Maten' opgenomen in het schema. Vier saxofonisten, bekend van workshops, radiowerk en concerten door het hele land nemen u mee naar onder andere de muziek van Astor Piazolla en George Gershwin. Met veel vakmanschap laten zij u horen wat er uit een saxofoon te halen is.

Lang hoeft men niet zonder deze concerten te doen want in oktober gaat het nieuwe seizoen alweer van start. Hoewel traditioneel getrouw de organisatie over het nieuwe seizoen weinig wil vertellen, want de verrassing is het mooiste, neemt men toch al een tipje van de sluier op. Zo weet men te melden dat in november het onvolprezen Neva Ensemble op de kaart staat. Stiekem liet men doorglippen dat het volgend seizoen zeer spectaculair zal afsluiten.

Als u geïnteresseerd ben in het werk van de stichting Koffieconcerten Hoogvliet en u heeft tijd, zij kunnen nog steeds vrijwilligers gebruiken. Als u het leuk vindt om mee te werken aan de cultuur in Hoogvliet neem dan contact met hen op en wordt vrijwilliger van de stichting Koffieconcerten.

De concerten beginnen om 14.00 uur maar een half uurtje voor aanvang kunt u reeds naar binnen. Komt u wel op tijd want als de kerk vol is dan is die dat ook. Natuurlijk hoort een kopje koffie er bij. De toegang is gratis.

Wilt u nog meer informatie dan kunt altijd contact opnemen met de voorzitter van de Stichting Koffieconcerten, Ronald van Dijk, telefoon 0186602644.
J.K.

<<< terug naar voorpagina