Uitslagen Zaalvoetbal

Perplex ook in de return net iets sterker

Het wedstrijdverloop:

Perplex Wartsilla Nederland BV

Vrijdag stond Perplex voor de return tegen Wartsilla de eerste wedstrijd was de winst voor Perplex dus het plan was ook om de return om te zetten in winst. Dat het een lastig karwei zou kunnen worden had Perplex zich wel degelijk op ingesteld, met flink aanvallend werk van beide teams was het tempo zeer hoog te noemen tijdens het spelen. De doelpunten die er uit voortkwamen waren niet slecht te noemen, van beide kanten kwamen de juiste acties met de nodige inzet van de spelers. Bij einde fluitsignaal bleek Perplex ook in de return net iets sterker te zijn en zij gingen dus wederom met 3 punten winst naar huis.

INTER- VN Boys

Ook uit de hoofdklasse A stond de wedstrijd INTER tegen de VN Boys op het programma, de spelers van INTER waren goed op gang en waren vastbesloten om de 3 punten binnen te halen die er te verdienen waren. Met flink wat aanvallend werk gingen ze er overtuigend tegen aan, VN Boys, toch nog lastiger als gedacht, stond wellicht op scherp en zo leverde dit een aanvallend potje voetbal aan beiden kanten op, met flinke inzet aan beide kanten vielen de nodige doelpunten.
De 3 punten winst ging bij einde fluitsignaal uiteindelijk toch naar het team van INTER.

Underdogs- Menlo

Ook de return van Underdogs- Menlo stond op het programma, met in de eerste wedstrijd het verlies van de Underdogs wilden ze tijdens de return niet weer onderuit gaan. Vooraf was er dan ook overleg geweest en besloten dat ze vol in de verdediging zouden gaan spelen, zodat Menlo niet weer de kans kreeg om hun trucjes uit te halen om tot een score te komen. Dit overleg wierp zijn vruchten af en met de keeper op scherp en de verdediging strak in het veld, kwam Menlo wel tot aanval maar niet tot scoren. Het team van Underdogs ging dan ook dikverdiend met de 3 punten naar huis.

Verder deze avond gespeeld
Akzo Nobel mocht voor aanvang van de nachtdienst nog een partijtje spelen tegen Refco Bv. Akzo wat toch wel per wedstrijd een verschil van niveau aan voetbal laat zien stond er ditmaal weer goed in en ze waren vastbesloten om de wedstrijd uit te spelen met winst voor zichzelf.

Dit pakte goed uit en de spelers konden de nachtdienst in met 3 punten winst op zak.
FC Bal op het Dak speelde tegen TICV, het laatst genoemde team had het vorige week erg moeilijk maar was vastbesloten om ditmaal de winst mee te nemen. Met felle acties en veel kabaal van toegestroomde toeschouwers stond de hal op zijn kop leek het wel. Dit pakte wel goed uit en de winst ging inderdaad naar TICV. Door een foutje van ruilen in het programma speelde Rapido een vriendschappelijk wedstrijdje tegen Larissa, het team van Rapdio nam de overwinning mee, maar geen punten omdat het een vriendschappelijk wedstrijdje was.

De uitslagen van deze op vrijdag 29 februari gespeelde wedstrijden:

Perplex - Wartsilla Nederland BV; 6-4

Akzo Nobel - Refco BV; 5-2

INTER - VN Boys; 6-4

FC Bal op het Dak - TICV; 2-4

Rapido - Larissa; 4-2 (Vriendschappelijk)

Underdogs - Menlo; 7-0

<<< terug naar voorpagina