Schrikkelblues in WingsOmdat dit jaar een schrikkeljaar is, een jaar waar op de tijdsschaal een dagje moet worden ingelopen, maakt de BluesClub daar iets bijzonders van.

Op 29 februari organiseert men een 'Schrikkelbluesavond', men hoopt er op een stevige avondje te gaan 'maken' met kanjers van muzikanten. The Sean Walsh band staat op de agenda en als men hun biografie bekijkt beloofd dat heel wat.
Seán Walsh is een Iers/Nederlandse Bluesrock artiest die speelt met de 'Sean Walsh Band'. Het repertoire van de band bestaat voor het grootste gedeelte uit eigen werk. Toch is de Sean Walsh Band duidelijk geïnspireerd door artiesten als: Jimi Hendrix, Rory Gallagher and Stevie Ray Vaughan. Tijdens optredens zijn er voor het power trio geen grenzen. Rouwe zang, jankende gitaren, en een groovy ritmesectie vormen het handelsmerk van de band.

The Seán Walsh Band is begonnen vanuit de oefenruimte in de Harley Davidson winkel van bassist Kees Keetels. Samen met hun muzikale vriend, drummer Edwin van den Burgt (Rockacademie student) is de ambitieuze band compleet. Met hun muzikale achtergronden, vormt de Seán Walsh Band een knallende Bluesrock act. De bandleden:

Seán Walsh: lead zang, lead & rhythm- Gitaar

Eerdere bands: The Tykes, Dutch Courage

Kees Keetels: Basgitaar

Eerdere bands: Van de Wereld

Edwin van den Burgt: Drums & Percussie

Bijzonderheden: (student Rockacademie Tilburg)

Hun website: www.seanwalshband.com.

De bluesclub hoopt dat iedereen met het muzikale hart op de juiste plek naar deze grandioze Schikkelavond komt. De avond begint om ongeveer 21.15 uur maar vanaf 20.00 uur kan men er al naar binnen. Deze Bluesavond zal zoals gebruikelijk plaats vinden in gebouw Wings aan de Lengweg 150 (Flamingo, zaal rechts) De entree is slechts 5 euro.

J.K.


<<< terug naar voorpagina