Tribute to HansE in Wings
Mis dit niet!!

De bekende Hollandse middagen van Hans Eindhoven zijn verdwenen sinds zijn onverwachte overlijden op 2 oktober vorig jaar.
Toch is de draad, maar dan op een andere wijze weer opgepakt. De Wings- Flamingo heeft in nauw overleg met weduwe Manny en programmamaker Aad v.d. Kemp besloten om, in de gedachte van Hans, een vervolg te maken ten behoeve van de liefhebbers van de vroegere bezoekers.
Reeds eerder vond er en Tribute to HansE plaats en komende zondag is er weer een heerlijke middag.

Natuurlijk zal de middag anders zijn, HansE is er zelf niet en de opzet is ook iets anders, maar men heeft bij het organiseren heel sterk gedacht aan wat de wensen van Hans zouden zijn geweest.
Manny: 'Het is een wat ander idee, maar zo zou Hans het gewild hebben. Artiesten kunnen aanwaaien en wel of niet iets zingen, dat staat ze vrij. Ik ben er zelf ook aanstaande zondag, het zal even zwaar zijn, maar we doen het voor Hans en zijn aanhang die dit beslist zal waarderen.'
Aan deze tweede 'Tribute to HansE' doen wederom artiesten een muzikale duit in het zakje.
De middag begint om 14.00 uur en de toegang is zoals het altijd is geweest, gratis. Ook krijgt men een kopje thee of koffie voor niets, gewoon dus zoals dat was bij Hans.

De Wings, de kleine zaal van de Flamingo, bevindt zich aan de Lengweg 150. Jong en oud zijn van harte welkom.
De herinneringssite van Hans Eindhoven heeft overigens een eigen plekje gekregen op het internet. Hoogvliet Digitaal heeft voor hem zijn standaard 'kreet' 'komt goed mien jong' omgezet in een internetadres zodat Hans zijn 'Praethuis' voortaan te vinden is op www.komtgoedmienjong.nl .
J.K. 

<<< terug naar voorpagina