Scouting Hoogvliet digitaal in het nieuw
Make-over van website Scouting Hoogvliet

De website van Scouting Hoogvliet heeft een flinke 'make-over' gekregen. Niet dat deze echt verouderd was, want Scouting Hoogvliet blijft wat dat betreft altijd up-to-date. Neem maar eens een kijkje op www.botlektroep.nl

De Botlektroep is het verkenners- onderdeel (Scouts) van Scouting Hoogvliet. Al enkele jaren heeft de Botlektroep een eigen website waar heel veel informatie te vinden is. Sinds kort heeft deze website een heel ander uiterlijk met nog meer foto's en een archief met daarin hun wekelijkse verslagen van de activiteiten die ze sinds 2006 gedaan hebben.

Scouts zijn jongens en meisjes van Scouting tussen de 11 en 15 jaar. Op deze leeftijd wordt actie van hen verwacht, pannenkoeken bakken, GPS-tochten doen, bruggen bouwen van touw en hout, zingen, kamperen, boogschieten, koken op een eigen vuurtje, vliegers maken, je kunt het zo gek niet bedenken. Het is dus vooral veel plezier, je eigen avontuur creëren en vrienden voor het leven ontmoeten. En natuurlijk elk jaar een waanzinnig leuk zomerkamp!

Scouting is een combinatie van plezier en leren. Plezier maak je met de andere scouts, leren doe je ongemerkt. Omdat Scouting zo veelzijdig is, is er ruimte voor iedere scout. Je leert op eigen benen te staan en een eigen mening te ontwikkelen.

Als je lid wilt worden, kun je al vanaf 11 jaar bij de Scouts van de Botlektroep terecht. Onze opkomst is op zaterdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur. Wij zijn te vinden op het volgende adres: Groothoefblad 5-7 in Hoogvliet, vlakbij het Ruigeplaatbos (de bocht rechts aan het einde van de Thijmweg en dan na een paar honderd meter links het bos in).

Ben je niet tussen de 11 jaar t/m 15 jaar oud, dan kan je terecht bij de andere Speltakken van Scouting Hoogvliet:

Bevers: 5 jaar t/m 7 jaar (zaterdag van 11:00-13:00 uur)

Welpen: 7 jaar t/m 11 jaar (zaterdag van 13:30-15:30 uur)

Rowans: 16 jaar t/m 18 jaar (vrijdag van 20:00-22:00 uur)

Heb je interesse of wil je wat meer informatie over Scouting Hoogvliet, de Botlektroep of één van de andere speltakken, neem dan contact met hen op via het contactformulier op www.botlektroep.nl . Via dit formulier kun je extra informatie krijgen en kan men kijken welke speltak het beste bij jou past. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen met PR/Communicatie, mw. D.C. Kraayveld, telnr. 010-438 0875.
J.K.

<<< terug naar voorpagina