Ondertekening convenant
Veilig Ondernemen bedrijventerrein Hoogvliet Gadering
Woensdag 23 januari ondertekenden wethouder Harbers (Economie, Haven en Milieu), de heer C. van Pelt (Voorzitter Dagelijks Bestuur Deelgemeente Hoogvliet) en de heer N. Bezemer (Voorzitter Bestuur Stichting Samenwerkende Bedrijven Hoogvliet) tijdens een ondernemersontbijt het convenant Veilig Ondernemen bedrijventerrein Gadering.

In het convenant - dat een looptijd heeft tot en met 2010 - spraken de deelnemers een gezamenlijke aanpak en financiering af om te werken aan voorkoming van delicten, incidenten en calamiteiten en het verhogen van het veiligheidsgevoel van ondernemers, medewerkers, bezoekers en passanten op bedrijventerrein Gadering.

Voor het project Veilig Ondernemen Gadering wordt een projectteam opgericht dat bestaat uit (vertegenwoordigers van) het college van B&W, deelgemeente Hoogvliet, de Stichting Samenwerkende Bedrijven Hoogvliet, de politie en het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam. Het project Veilig Ondernemen heeft de komende jaren als doelstelling te zorgen voor vermindering van het aantal delicten, het verhogen van het veiligheidsgevoel van ondernemers en bezoekers en het vergroten van de aangiftebereidheid.

<<< terug naar voorpagina