Toerclub Hoogvliet & Stena Line goes for Sophia !


Op zondag 3 februari gaan de Toerclub Hoogvliet & Stena Line deelnemen aan de spinningmarathon voor het Sophia kinderziekenhuis. Het combiteam gaat met 45 mannen en vrouwen 2,5 uur RPM-en met opzwepende muziek.

De stichting Sporten voor Sophia zet zich jaarlijks in voor het Sophia kinderziekenhuis te Rotterdam.
Elk jaar weer zetten enkele honderden deelnemers uit het hele land, zich in om geld op te halen voor goede doelen binnen het kinderziekenhuis. Pierre van Hooijdonk heeft zich bereid verklaard ambassadeur te zijn in 2008. Niemand minder dan minister-president Jan-Peter Balkenende geeft zaterdagochtend 2 februari om 10.00 uur het startsein voor de 17e editie van Sporten voor Sophia. In het Topsportcentrum bij de Kuip werken zich in twee dagen ruim tweeduizend sporters in het zweet voor het goede doel. Erica Terpstra, voorzitter van het NOC*NSF, reikt zondagavond 3 februari om 19.00 uur de eindcheque uit.

Het geld dat met de spinningsessies wordt ingezameld is dit jaar bestemd voor onderzoek naar luchtweginfecties bij kinderen. Vorig jaar was de (record)opbrengst van het sponsorevenement ruim € 245.000. Doordat er dit jaar op zondagavond een extra blok van 350 deelnemers is ingepland, hoopt de organisatie dit bedrag te evenaren of zelfs te overtreffen.

De Toerclub Hoogvliet en Stena Line hebben voor dit goede doel ruim 15.000 euro opgehaald bij diverse sponsoren.

Reden genoeg om deze kanjers aan te moedigen op zondagmorgen 3 februari van 09.00 uur tot 11.30 uur.

Locatie Topsportcentrum (naast de kuip) Feyenoord speelt uit tegen Ajax, dus parkeren geen probleem.

<<< terug naar voorpagina