Uitslagen Zaalvoetbal


 

De zaalvoetbaluitslagen van de gespeelde wedstrijden op vrijdag 1 februari:

Spykboys - Rapido; 1-9
Perplex - FC Bal op het Dak; 7-0
Fair play - Dream Team; 4-4
TZN - Underdogs; 2-3

TICV - Edwardson; 4-4
Menlo - Akzo Nobel; 0-6

Fair play - Dream Team
Beide teams spelen in de hoofdklasse A en voorzien van spelers met de nodige kwaliteit, dus het beloofde vooraf een spannende pot te worden. Het aanvallend werk ging van beide kanten tegelijk op en dit mocht er zijn. Goede acties met hierbij de nodige afwerking in het doel, wat uiteindelijk een gelijkspelletje opleverde als eindstand, beide teams gingen met 1 punt naar huis.

TICV - Edwardson
Ook deze teams spelen in de hoofdklasse A en dichtbij bij elkaar in de standenlijst. Ook dit beloofde vooraf een spannende wedstrijd te worden met veel actie. Het ging ook hier gelijk op met veel aanvallend werk vanuit beiden kanten. Het leverde niet altijd even mooie acties op maar het resultaat mocht er voor beide teams uiteindelijk wel zijn. Ook voor deze teams leverde dit als eindresultaat een gelijkspel, dus 1 punt in de standenlijst erbij.

Menlo - Akzo Nobel
Menlo vorige week met winst naar huis mocht aantreden tegen Akzo Nobel een team wat dit seizoen voor het eerste seizoen meedraait en het goed doet aan de top van de hoofdklasse B.
Met in gedachten de slechte resultaten van Menlo een aantal keren ervoor ging Akzo Nobel dan ook overtuigend het veld in met maar één doel; ook de stunt uit te halen wat andere teams bij de tegenstander ook was gelukt dus met de winst naar huis.
Ze speelden zeer aanvallend en dit leverde goede acties op met de nodige afwerking. Met zesmaal een score mocht dan ook Akzo Nobel zich voegen tot het rijtje teams waarbij het gelukt is om de koploper van hoofdklasse B te verslaan. Menlo, nu nog de koploper, maar wel met nog wat wedstrijden te gaan zit nu toch wel in de gevarenzone.


<<< terug naar voorpagina