Politieberichten
Stoffelijk overschot aangetroffen
Een voorbijgangster trof in de nacht van donderdag op vrijdag rond half één, het stoffelijk overschot van een man aan bij een plantsoen aan de Horsweg. Door de recherche van district Zuid werd in samenwerking met de Forensische Opsporing direct een onderzoek ingesteld. Uit dit onderzoek bleek dat het een 56-jarige Rotterdammer betrof. Het onderzoek naar de doodsoorzaak van het slachtoffer wordt voortgezet.

Politie houdt jongens na achtervolging aan
Politiepersoneel van het district Zuid heeft zaterdagochtend een 16-jarige jongen uit Spijkenisse en een leeftijdsgenoot uit Uitgeest aangehouden na een achtervolging.
Surveillerend politiepersoneel zag rond zes uur een auto zonder verlichting rijden op de Aveling. De bestuurder negeerde een stopteken maar na een achtervolging stopte de auto op de Koolvisweg. De bijrijder werd direct aangehouden. De 16-jarige bestuurder van de auto ging er vandoor en werd, na het lossen van een waarschuwingsschot vanwege mogelijk vuurwapenbezit, gearresteerd. De verdachte bleek onder invloed te verkeren. Het jeugdige tweetal is overgebracht naar het politiebureau.

Schot gelost
De recherche van het district Zuid is op zoek naar getuigen. Zaterdagmiddag rond kwart voor vijf kreeg de politie de melding dat op de Desdemonastraat iemand een schot zou hebben gelost. De politie stelde meteen een onderzoek in, maar trof geen verdachte of slachtoffer aan. Wel werd een huls aangetroffen en in beslag genomen.
De recherche wil graag in contact komen met mensen die mogelijk iets gezien hebben of meer hierover kunnen vertellen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de recherche van het district Zuid, 0900-8844. Dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.


<<< terug naar voorpagina